Caută
Close this search box.
[language-switcher]
Caută
Close this search box.

Baze de date științifice

 

Platforma de cercetare OXFORD JOURNALS


Oferă acces la textul integral a 211 reviste online grupate în 6 discipline, din care 125 de reviste sunt cotate ISI. Este oferită de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editură motivată de calitatea publicaţiilor sale. Veţi recunoaşte angajamentul acestei edituri în standardele portofoliului său de reviste cu conţinut datând din 1996 şi până în 2009 şi în calitatea serviciilor sale.

Platforma de cercetare Wiley-Blackwell – Journals

Revistele publicate de grupul editorial Wiley-Blackwell sunt disponibile pe platforma Wiley Interscience. Abonamentul la revistele disponibile pe platforma Wiley Interscience oferă acces la peste 1400 de jurnale de specialitate cu text integral, din care peste 950 sunt cotate ISI.

Directory of Open Access Journals

This service covers free, full text, quality controlled scientific and scholarly journals. There are now more than 13500 journals in the directory. More than 9,900,000 articles are included in the DOAJ service. 

ResearchGATE

Este o reţea socială gratuită pentru cercetători din orice domeniu ştiinţific. Aceasta funcţionează pe modelul Facebook, însă este adaptată la cerinţele cercetătorilor: dispune de un server public de fişiere, permite căutarea semantică de articole, file-sharing, dar şi comunicare interactivă între useri.
Platforma numără peste 400.000 de utilizatori. Aceştia au posibilitatea de a face schimb de cunoştinţe în cadrul grupurilor de discuţie pe teme de specialitate în diverse domenii ştiinţifice. Până in prezent au fost create mii de grupuri de discuţie în diverse domenii, cum ar fi “Neuroscience”, “Genetics”, “Artificial Intelligence”, “Philosophy”, etc.
ResearchGATE dispune de o meta data de circa 35 de milioane de articole precum şi de mii de publicaţii sau lucrări pe care studenţii, profesorii sau cercetătorii le pot utiliza gratuit pentru a le citi sau descărca, dupa crearea în prealabil a unui cont de utilizator. De asemenea pot fi incarcate şi propriile lucrări.

Persée 

Portail de revues en sciences humaines et sociales
Persée est un programme de publication électronique de revues scientifiques en sciences humaines et sociales. L’intégralité des collections imprimées de revues est numérisée et mise en ligne sur un portail qui offre un accès à l’ensemble de ces collections et des possibilités avancées d’exploitation de ces corpus numérisés. Les revues font l’objet d’une sélection pour garantir la cohérence de l’offre éditoriale et scientifique du portail. / Persée is a program which was created for the digital publication of scientific journals in the field of the humanities. The entire printed collection of journals is digitized and published online through a portal which offers access to the collections as well as advanced functionalities which facilitate and enhance use of the portal’s resources. The journals are selected by an editorial board, thereby guaranteeing the collection’s scientific coherence.

WORLD DIGITAL LIBRARY

More photochromes from the Library of Congress 

American Journal of Science

An International Earth Science Journal

GERMS

Peer-reviewed online infectious diseases journal

SCIENCE AAAS

American Association for the Advancement of Science

iG Library

eJournals, ebooks & Database

error: Content is protected !!